Sofia

Jämtlänning, som till vardags studerar turism & destinationsutveckling efter att innan pluggat både journalistik och fotografi. Föredrar kameran framför pennan men kombinerar oftast båda. På bloggen får bilderna stå för den ljusa sidan, medan orden ofta får gå in och reda ut de mörkare tankarna som snurrar emellanåt.

Får ibland för mig att packa väskan och flytta utomlands. Tidigare har det resulterat i tio månader som amerikan och fyra månader på Irland. För tillfället har jag dock blivit både sambo och Frösöbo och drömmer mest om en gård på landet.

Ogillar i allmänhet trappor, stadskörning i rusningstrafik och närgångna fåglar. Gillar å andra sidan regn, havet och färgglada pennor. Är väldigt svag för sött och bör helst inte umgås med andra när blodsockret faller. Önskar mig ett eget kulturcafé, men tills dess nöjer jag mig med att spendera löjligt stor del av fritiden till just Caféfikande. Räknar in det som välbehövlig research inför framtiden.

Inte att glömma är min bästaste vän, Mr Sork. Mellanpudeln med hela alfabetet i sin bokstavskombination, och päls som syns på röntgenplåtarna. Stort hjärta men låg stresströskel, hög energinivå men bekväm. Han är förvånarnas mästare och en saknad del av min vardag under resor och studier. Då lägenhetsboende står med på att hans ogilla lista bor han kvar i huset med mamma och pappa, men gör då och då korta och långa besök på ön.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s