Storstadsluften

Lyckoslumpen_MG_7347

Det blev tyst här ett tag. Vi körde fullt ös i tre arbetsdagar och sen tog vi semester utanför huvudstaden hos vänner. Möttes av tokvärme och de stickade vantarna låg oanvända kvar i resväskan hela helgen… Besökte skärgården, knallade runt i stan med David, hade grill premiär, picknickade på Lidingö under cykellopp och hade det allmänt bra och trevligt. Hann även med att titta till storebror och se hur han bor för första gången sedan han flyttade ner för två(?) år sedan.

Sen på söndag orkade inte kroppen riktigt mer, pollenchock och vattenfall i näsan ledde framåt kvällen mot feber och en solklar förkylning. Flyget hem blev en tryckande upplevelse för öronen men samtidigt skönt att få landa på hemmaplan igen. Hem, packa om och iväg till skolan för en 10-17 dag, vidare till Lugnvik för att borsta pudel och sen tillslut få landa i soffan med en skål sorbet, 10-pack näsdukar och skräp TV. Har sedan dess mest varvat sorbetätning med att sova och börjar väl så smått känna mig piggare.

Så nog var den fin huvudstaden, och även utanför staden där vi hängde mest, där det faktiskt kändes lite som landsbygd och hemma. Samtidigt är det fint att få komma hem, för storstaden klarar nog kroppen bara i mindre doser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s