Virkning i Klyktattarland

Kom fram till Sundsvall, hittade fröken Persson och efter mackfika, inspektion av lägenheten (gick ganska fort) och prat tills vi somnade vaknade vi till en gråmulen dag. Helt perfekt väder för att sitta inne och försöka förstå sig på hur jag med hjälp av en liten nål och ett nystan garn ska lyckas få till något annat än trassel.

Ingela visade sig vara en tålmodig lärare och under tiden hon duschade, gjorde paj och gjorde små inhopp för att hjälpa mig hade jag tillslut lyckats få till min första mormorsruta! Innan kvällen kom hade jag fått ihop min andra (den fyrfärgade) och började känna mig ganska bekväm med det hela.

Var givetvis även tvungen att gå igenom hela Ingelas garnlåda för att se vad hon hade egentligen, de som fick plats i hennes famn är bara en del av alla. Har en känsla av att garn kan få samma effekt på mig, lite för lätt att shoppa på sig bara för att det råkar vara fint/mjukt/roligt…

En mysig korthelg som bortsett från garn även innehöll god mat, vin och massa prat. Kul att hinna umgås i lugn och ro lite utan några måsten på agendan. Sen får vi väl se om jag lyckas hålla i virkningen på egen hand eller om jag kommer behöva köpa klippkort på tåget för att kunna få hjälp i tid och otid. Den som lever får se.

 

Annonser

En reaktion på ”Virkning i Klyktattarland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s